Lördag, sol & träning

142967-94

Sol,sol & äntligen sol!! Vi har inte haft något vidar väder de senaste dagarna (man har ju blivit bortskämd med sol & värme uder en tid) Hela MADOFI flocken kom på tränings besök idag så vi har trädgårds tränat, en tränings form som inte ska förkastas =)
Vi har dirigerat varandera och försökt att ta på oss de "kritiska" ögonen.......  Halter, svängar, positioner & "huvud & axel-hållning" för att sammanfatta det hela. Tänk va svårt det ska va att sluta upp med hjälper & dubbel kommandon som man har programmerat in.
142967-95
Vi har oxå träna lite på enskilda moment. Apportering, ställande under gång var det som vi koncentrerade oss på idag jag och Henke. Och jag tycker att träningen har gett resultat för han kommer inte efter mej som en liten "smygande fis" längre =) Mycket tack vare den fantastiska belönings-pinnen så är han inte lika dragen emot mej längre utan vet att belöningen kommer bakom istället.
142967-96

Lite hund-snack hann vi självklatr med oxå & då var det en annan familje medlem som var sugen på att träna =) Det är ju roligt om fler i familjen delar intresse........ Dom tränar på sitt eget sätt Fille & Henke, men man hör ju vem´s hans mamma är.
142967-97

Självklart så var Fido tvugen att få sin beskärda del när han nu varit duktig och väntat i sin bur. Så det blev lite bus på gräsmattan....... Helt ok tyckte Henke så länge han ger f....n i min boll =)

142967-98
 Den leken som Malin bjöd in till blir lite "annorlunda" när det är ett flatte-fnattigt jumbo-jet med............

I                                                                        




Kommentarer
Postat av: Malin (Oscar)

Hundträningen i familjen Jörgensen ser ut att vara säkrad så det är nog bäst att Filip får sin tax när han blir tio:) (eller cocker eller tollare eller....)

Ser ju lysande ut, det kommer att gå kanon nästa vecka!!

KRam på er

Postat av: Malin

Tack för idag! Vi måste måste titta på varann med dom kritiska ögonen ofta ofta!! Iaf på mig, måste sluta kika på hunden!! Grrr blir tokig på mig själv!

2007-04-21 @ 20:43:20
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Sara

Åh, lyckost er som har en riktig trädgård som ni kan träna i!!! Vi har bara en fånig liten radhustäppa, stort som ett frimärke ungefär...

2007-04-22 @ 11:30:29
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Carola

Hejsan i stugan
Här ser ni ut att ha det kanon kul.
Ville bara önska er ett stort Lycka till i helgen som komma skall..
Vill ha daglig rapport, onle so you now.
Många Bamse kramar
/Carola

2007-04-22 @ 15:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback