Underbara Henke

142967-88

Ja då var det söndag igen och då står det ju spår i vår kalender. Som vanligt så fattade gossen redan när väskan packades vad som var på gång =) När det väl var dags för påsläpp så var han idag riktigt på hugget men ändå lugn. Och som han spårade...... jag var målös i andra änden av linan. Super koncentrerad hela spåret igenom som även hade flera svårigheter, 3 vinklar, bloduppehåll och återgång (för första gången) och ganska "brötig" terräng & detta löste han hur bra som helst. Värmen gjorde oxå att det var mer krävande. Kan man annat än att vara stolt.......? Underbara Henke!!

I eftermiddags så åkte vi till Malin, Doggy & Fido. Vi gick en runda på mossen med dom "stora killarna". Doggy han sprang som en tok-terrier =) men Henke gick kopplade under mesta delen vilket han tyckte var lagom kul. En bit fick han iaf bralla av sig och springa. Jag är fortfarande väldigt orolig & "hönsig" när det gäller hans ben och vågar inte låta honom springa för mycket. Väl tillbaka så fick Fido träffa Henke. Han är pytte liten jämnfört men mitt jumbo-jet ;-) men en nyfiken liten krabat..... Efter en liten stund så tyckte han att Henke var jätte spännande, förtjusningen var inte direkt ömsesidig utan Henke undrade hur man skulle leka med en sån liten "puppie".

142967-89

Lite när-kontakt fick dom ändå, när Henke böjde sig ner och Fido sträckte på sig =)





Kommentarer
Postat av: Malin

Tänka sig, Doggy både kallad "stor kille" & "tok-terrier".. Han är ju världens bästa terrier!! Henke var ett bra val för premiärmöte med "stor svart hund" *fniss* Dom kommer nog att träffas mkt framöver, Fido får bli säsongens maskot! Hoppas du kommer ut för fler moss-rundor, lite mindre "hönsig" för varje gång, men jag vet/förstår precis hur du tänker!
Kram på er från oss! ;o)

Postat av: Sara & Salsa

Vad kul att det gick så bra. Då är det snart anlagsstart, eller? Ha en skön vecka!

2007-04-15 @ 21:29:34
URL: http://flatcoat.blogspot.com
Postat av: Karin & Diesel

Åhhh vad skoj att läsa om det härliga spåret.. även om ja redan hört om det =).. det är ju så kul när allt bara flyter på (inte för att jag vet hur ett sån´t spår ser ut men i alla fall) =)

11 dagar tills vi ses =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)
TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

KRAM

2007-04-16 @ 15:56:38
URL: http://www.movie-star.se
Postat av: Malin (Oscar)

Det är sååå kul att det går bra för er det är ni verkligen värda efter den tråkiga vintern ni har haft!!

Ser fram emot att ni lär oss allt ni kan så att vi kan starta anlagsprov snart!! (Om nåt år eller så för vår del:)

Kramis

2007-04-16 @ 18:32:47
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Hundbiten

Han är så duktig, Henke! Heja heja! :) Och vilken härlig bild på honom och lillfido!

Kram

2007-04-17 @ 11:26:43
URL: http://www.hundbiten.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback