DOGBOX & ont i öronen

DOGBOX
Igår var jag och inhandlade en DOGBOX eftersom att Henke nu verkligen har tröttnat på sin stillsamma vardag. Jag har aldrig sett honom så "noll-ställd" förut :-) Han kunde inte förstå vad man skulle göra för att komma åt dom delikata köttbullarna. Gissa om han blev frustrerad...... men till sist så fick han ner klossen i boxen med hjälp av nosen (använder man tassen får man ingenting)  och belöningen ramlade ut. Så nu sysselsätter vi oss med denna box ett par gånger om dagen och han tycker att den är jätte rolig!

Idag fick vi ta en sväng till Dalby och vetrinären eftersom vi i helgen misstänkt att han hade fått öroninflammation och mycket riktigt så hade han det på båda öronen. Det är tack vare tratten :-( så nu lägger vi till örondroppar till den andra antibiotika behandlingen. 
När jag hämtade ut medicin på apoteket för x antal hundra kronor så hade man ju önskat att det fanns högkostnads skydd för hund, men inte då.......

Ett gott tecken är ändå att gossen är pigg, glad och att tassen fortfarande läker som den ska.

Kommentarer
Postat av: Malin

PERKELLE & ATTANS.. Hang in there girlfriend! Kramar till er!

Postat av: Malin (Oscar)

Tur att Henke har en sån snäll matte som kan köpa såna roliga saker!!!

KRYA PÅ DIG

Kramizar Malin o Oscar

2007-02-26 @ 18:59:01
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Anonym

Sedär det va inte jag som misshandla hunden när han pep till när jag skulle klia han i örat :-)

2007-02-26 @ 21:27:58
Postat av: Lotta, Troja & Puma

Åh vilken häftig DOGBOX !! Härligt att grabben får lite sysselsättning medan han kurerar sig !! Hoppas nu att BÅDE tass & öron snart är hela igen ! Pussa ordentligt på grabben från Troja & Puma !!

... och om det stämmer att det är träningsresa på G så blir vi överlyckliga !!!

Hoppas ni får en trevlig vecka !!
Kramar från Lotta & tjejerna

2007-02-26 @ 22:17:20
URL: http://www.friden.de
Postat av: Linda

E det inte barnen som har ont i öronen så är det djuren. Ni har i alla fall lämnat hostan på Bankerudsgatan.

2007-02-26 @ 22:24:33
Postat av: Anette

Meeeh... ska det aldrig ta slut? Fast efter denna vintern så måste Henke få vara en hel & frisk typ framöver. Tur att han verkar ta det hela bra trots alla turer, och tur att han har en matte som hittar på grejor och aktiverar honom ändå!
Kram

2007-02-28 @ 09:17:37
URL: http://parsonalities.webblogg.se
Postat av: Sara

Nämen... Inte öroninflammation nu också!!! Det är ju ingen måtta på eländet för stackars Henke. Eller satsar han på att få allt skit på en gång nu, så att han sen slipper resten av livet? Det vore ju inte mer än rättvist!

Försöker han inte tugga i sig den där klossen? En bra aktiveringspryl är "pyramiden", en röd toppig variant på aktivitetsbollar (såna man lägger godis i och som dom sen ska rulla ut). Den reser sig upp hela tiden, så man måste ha rätta knycken för att få ut godiset ur den. Nackdelen är förstås att det för ett väldans liv, och att pyramiden alltid hamnar på ställen där bara matte når den...

2007-02-28 @ 11:23:04
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback