Litet tränings pass i solen

142967-34
Idag har vi faktiskt tränat lite i solen på gräsmattan. Nått måste man ju hitta på för att hunden ska "stanna i skinnet" ;-)   Vem får inte vårkänslor & spring i benen när solen kommer fram?

Henke är laddad till tänderna för vad man än erbjuder honom, så vi började med att träna sitt kvar a la´ Heinz med lite motstånd i kopplet & hans ända sitter stadigare i gräsmattan för varje gång. Sedan tränade vi fot vid sidan med kontakt och lite steg förflyttningar. Kontakten är det inget fel på det vill jag lova......
 Så vi tränar sakta men säkert vidare med förhoppningar om ett super fotgående längre fram. 1:a april drar lydnads träningen igång ordentligt så vi hoppas på tillfrisknande tills dess.

 Tyvärr har jag fått tacka nej till Kents apporterings kurs eftersom att Henke inte kommer hinna vara "i form" tills dess. Igår fick jag reda på att han behöver  äta en rejäl antibiotika kur under ganska lång tid och då ska man ju ta det lite lugnt. Vi hoppas på att kunna delta på jaktinternatet på Flathult i april istället.



Kommentarer
Postat av: Malin

Henke.., fina fina Henke!! Hoppas du blir fit-for-fight snart!! Men bättre att ta det med ro än att få göra ännu ett uppehåll senare. Men vi saknar er båda i "hund-sammanhang"!

Postat av: Russin

Krya på tassen så att du får göra allt det där roliga sen. Det finns tid för det framöver så - Be cool... När det är fint väder får ni träna lite annat, all hjärngympa är ju bra som distraktion!

2007-02-06 @ 15:00:37
URL: http://parsonalities.webblogg.se
Postat av: Karin & Diesel is back

vilken gulleplutt... vackra pojke...
jag skriver mer ikväll1

Puss och kram

2007-02-07 @ 16:51:37
URL: http://www.movie-star.se
Postat av: Karin & Diesel

Här är vår nya blogg!!!!! =)=)=)=)
Välkommen in!!
http://www.blogtown.se/blog.php?id=dieselsmatte

Sov gott lilla Emma och stora Henke ;)

Godnattkram från mig och filmstjärnan!

2007-02-07 @ 22:42:44
URL: http://www.movie-star.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback