Passivitets träning i Skivarp

                                  142967-52     
                                  MIN HENKE

Idag har vi varit i Skivarp och hos Heinz. Vi passade på att åka med Malin & Oscar på deras allmänlydnadskurs. Vi höll oss i bakgrunden och tränade passivitet & kontakt. Det var ju ett tag sedan Henke tränade bland många andra hundar och jag har varit orolig för att han skulle börja pipa eftersom han har varit så "laddad". Men det gick alldeles strålande, inte ett knyst sa han utan kunde lägga sig mer och slappna av.

I veckan som kommer har vi en del träning inbokat. På tisdag blir det lydnad tillsammans med "Anthriscus Margaretha" i Lomma och vi fick erbjudande att träna hos Heinz på torsdag, och det tackar man ju inte nej till. :-)

Som grädde på moset fick  jag ett mail om att vi kommit med på FRK´s viltspårs kurs. (leta efter äckliga skankar i skogen vill väl alla göra) Det kommer att ligga på söndagar, vilket passar alldeles utmärkt. Då krockar det inte med lydnads träningen.

Idag skickar vi en x-tra stor kram till Karin som bara var fjuttig poäng från att knipa sitt LP1. Attans rabarber, dom är så väl värda det...... 

Kommentarer
Postat av: Malin (Oscar)

Ja nu börjar säsongen dra ihop sig och timmarna på dygnet räcker inte till!! Fast det blir ju ljusare på kvällarna så att man kan träna senare utan att behövar träna i mörker, inte helt kul när man har en svart hund!!

Tack för sällskapet idag, (stannade du på loppisen??)

KRAMIZAR

Postat av: Karin & Diesel

Tack för att du är en fantastisk vän som gläds med oss i medgång och stöttar oss i motgång... det betyder mycket för mig!!!

Sov Gott.. jag skickar sms =)

Många kramar från Karin

2007-03-11 @ 21:10:38
URL: http://www.movie-star.se
Postat av: Sara & Salsa

Ni är lika "dampiga" som vi, visst är det kul att ha mycket att göra, framförallt med hunden! Idag sover Salsa gott efter våra helgaktiviteter. De är aldrig så söta som när de sover djupt och sprätter med tassar och svans och piper i sömnen:) Ha en härlig hundvecka, kramar!

2007-03-11 @ 21:20:24
URL: http://flatcoat.blogspot.com
Postat av: Russin

Klart att man vill leta äckliga gamla skankar i skogen ;-) En jättekul aktivitet kan jag berätta *veta*

2007-03-12 @ 09:31:58
URL: http://parsonalities.webblogg.se
Postat av: Sara

Vad kul att ni ska gå spårkursen! Det kommer Henke att gilla!!! Måtte även matte gilla att tina upp räliga avhuggna ben som luktar värre för varje gång de används... Ta inte fel i frysen bara när du ska göra middag och tror att du tinar upp korv. Det blir garanterat inte populärt! ;-)
Kramar
Sara

2007-03-12 @ 10:47:00
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Frida

Hejsan tjejen!

Skall bli så roligt att träffa dig på fredag längtar som bara den. *ler* Vi får höras av per tfn för mer info.Sen får vi ju se hur det går på utställningen på lördag *suck* har ingen susning om vad den domaren vill ha.

Krameli kram

frida

2007-03-13 @ 09:29:05
URL: http://www.frida-andersson.se
Postat av: Karin & Diesel

Tack snälla rara för tipset!!! =)=)=)=)
Kan säga att det sitter en glad och förhoppningsfull 08:a här just nu.. =)
Är det inte typiskt att det ALLTID ska vara mattes fel när något inte fungerar. HUnden är det ju inget fel på, vad tog det 10 minuter???!!!
Nu j-vlar kör vi!!

Ska uppdatera bloggen nu, har massor med fina bilder att titta på. Kika in ikväll får du se!!

KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM till världens bästa Emma!

2007-03-13 @ 16:41:49
URL: http://www.movie-star.se
Postat av: Sara

Hej!

Ska Henke ställas ut i Malmö? Kul, då lär vi ses! Sudden ska ställas på sin första officiella utställning, så det blir spännande... Det lär dock bli en tidig morgon, hans klass går förstås först.

Kramar
Sara

2007-03-15 @ 14:48:35
URL: http://pojkarnavov.webblogg.se/
Postat av: Eller hur

Kul att det går bra för dig


2007-03-15 @ 18:21:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback