1 + 1 = 2 gossar! =)

Tänk va tiden går fort.... nu har vi äntligen hämtat Skott!
Efter en intensiv vecka på nya jobbet som förresten är skit-häftigt ;-) så åkte jag & Malin till Anneli igår em för att hämta våra små gossar.... Aldrig förr har det gått så "lätt" att åka hela vägen till Borås & jag lyckades hålla mej vaken hela vägen oxå. (Malin körde som tur va) Som vanligt så var det härligt att komma till Flathult & det blev en kväll med valp-mys, Idol & hundprat!

Efter att alla "viktiga" papper var fixade i morses så begav vi oss tbx till Skåne & hem till förväntansfulla familjer. Första biten bestod av skäll & gnäll, men väl ute på motorvägen så somnade dom båda gott (skönt att ha brorsan nära) & sov ända till Halmstad. Efter en snabb kiss så körde vi sista biten hem.... Jätte dukitga va dom!!!

Väl hemma väntade barn & gubbe med med spänd förvantan....Henke struntade i Skott för han va så glad att hans mamma va hemma! =) En kavat liten grabb är han för han promenerade in & försåg sig med ett av Henkes ben sen va det bra med det.... Hemma!!! Henke är inte speciellt intressera av Skott som naturligtvis har ett stort intresse för honom. Han försökte leka med Henkes svans, men det accepterade han inte & va en duktig storebror & sa till på skarpen. Det gäller att visa vem som bestämmer i detta huset.... Några bilder har jag hunnit ta & nu ska vi bara njuta & slappa resten av dagen....

image294

image295

image296

image297

Men detta är ändå världens bästa gosse!!
image298

Kommentarer
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Välkommen hem Skott. Tack för en trevlig tur till Flathult och hem igen! Såna duktiga klillar vi har både de stora och små:) Det bådar gott för framtiden. Ännu inga olyckor inne men det kommer säkert.

KRAMKRAM

Postat av: Malin

Välkommen Skott! Nu när jag är "över" valpperioden så börjar ni *fniss* Ser fram att träffa lilla bruningen snart! Kram på er allihop!

2007-10-13 @ 17:36:04
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Helene & Wallander

Vilken liten goding ni äntligen har fått hem. LYCKA TILL med allt valpbus!

2007-10-13 @ 23:51:41
URL: http://wallander.blogg.se
Postat av: Karin & Diesel

Men puttenutt vad han är söt!!!
Han kommer få det så bra den lilla skiten.. en matte som är bestämd från första start ;)

Tack för att du tar dig tid att prata med med mig om saker när du har det som mest fullt hemma. Du är en riktig vän!!!!!! Bättre bollplank
än dig finns inte!

ha en supermysig dag med Henke & Skott och oroa dig inte för veckan.. henke är ju första stand in i uppfostran när du är borta.. och det haar han ju gjort med bravur!!!

Vi hörs snäkert snart! (igen)

KRAMAR i massor!!

2007-10-14 @ 10:00:08
URL: http://www.movie-star.se
Postat av: Sara

Grattis till lillkillen!!! Vilka härliga bilder! Ja du Henke, det gäller att säga till på en gång så den lille lär sig att veta hut på en gång - för snart är dom stora och tar sig friheter. Fråga Östen, han missade den lilla detaljen... Tyckte väl att Sudden var så liten och söt att man inte kunde bli arg på honom. Ha nu det riktigt mysigt ihop hela familjen!
Kramar från Sara med flock!

2007-10-14 @ 12:01:06
URL: http://pojkarnavov.webblogg,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback