Trött torsdag.... & em uppis

image333


Igår kväll va alla mer eller mindre trötta hemma hos oss..... =) Detta är Henkes favvo sätt och ställe att ligga på! Skott har nämligen inte fått tillträde till sängen så där får han ligga ifred.

Efter en stund så valde han ändå att lägga sej på golvet och då var det OK att lille bror kröp närma för lite mys.

image334

Idag är det äntligen fredag & Skott ska vara i Mamlö hos min syster Malin när jag är på jobbet. Sen väntar en förhoppningsvis skön och ledig helg!!

Eftermiddags uppisen.......


Det blev en kort dag på jobbet idag eftersom vi hade ping-pong = själv studier/ distans. Hann precis komma hem & lägga mej för att slappa när Oscar-Malin ringde. Hon & MaDoFi hade varit ute & spårat på fm och när Malin kom hem upptäckte hon att kameran var tappad! =( Gulliga Malin tänkte på mej när hon åkte ut igen för att leta & la ett spår till Henke. Gulle dej Malin -Tack så mycket! Så upp ur soffan, in med hundarna i bilen, en sväng inom bageriet & ut till Torup. Eftersöket efter kameran gick bra och den hittades vid ett av spårsluten. =)

Efter ett race för alla 4 hundarna & lite fika så fick Henke gå sitt spår. Som gick bra, men han ringade lite i vinklarna och var lite "trött" på slutet. Men målet & skatten hittade han!! Lika glad & stolt som vanligt!!

image335


"Brorsorna Brun" fick sitta i bilen & vänta under tiden.....

image336

Söta som socker är dom ju båda två, men vem är störst egentligen?? Vad säger du Malin?? ;-)

TREVLIG FREDAG KVÄLL!!!



Kommentarer
Postat av: Hundbiten

Skott har blivit utmanad av Pejla i vår blogg ;)

Postat av: Malin

Vilken go bild på grabbarna Svart & Brun! Kommer så väl ihåg att Fido försökte smyga nära intill Doggy, men nej se det gick inte för sig. Än idag försöker han ibland.. O ibland, bara ibland får han ligga "i närheten".. *fniss* Nu ska vi ut i skogen o röja lite & sen spåra. Hoppas vi ses snart. Har två "blå regndroppar med orange i mitten" här hemma till dig! kram & ha en bra helg!

2007-10-26 @ 10:15:39
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Sara

Vilken härlig bild på vovvarna!!! Kan ju förstå Henke som tycker att det räcker med en liten valp i taget. Inte lätt att vara storebror alltid! Ha en riktigt bra helg, allihop!
Kramar
Sara

2007-10-26 @ 12:53:10
URL: http://pojkarnavov.webblogg,se
Postat av: Malin, Oscar & Zolo

Gulle o gulle släpade ju upp dig ur soffan;)

Ja du vem är störst??? På den bilden ser ju Zolo större ut men jag är inte helt säker på att så är fallet:)

Tack för fikat det var jättemysigt.

KRAMKRAM

2007-10-26 @ 17:29:42
URL: http://heyjoe.webblogg.se
Postat av: Malin

Jag får ju hålla med om att Zolo ser större ut.. hmm Kul att Henke hittade skatten även idag! Hoppas vi kan ta en tur allihop snart! Kram! Ha en bra helg!

2007-10-26 @ 22:46:00
URL: http://www.madofi.se
Postat av: Salsa

Hej Henke!
Det ser inbjudande ut! Vad härligt att du får vara i sängen när du vill, det får inte jag. Bara när matte och husse tycker att jag frågar fint. De är så stränga, visst? Verkar skönt med ett hundsyskon. Mitt människosyskon har börjat dra mig i öronen ibland. Usch alltså! Men man får väl stå ut. Hon betyder mycket för matte och husse, så då gör hon det för mig också. Ha nen skön vecka! Nospussar från Salsa

2007-10-28 @ 19:13:10
URL: http://flatcoat.blogspot.com
Postat av: Anette

17 augusti... Då är den gamle hos oss oxå född, fast på förra århundradet - 1999!

2007-10-30 @ 15:33:22
URL: http://parsonalities.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback